ΞΥΛΕΙΑ ΧΑΛΕΠΗΣ - Προϊόντα ξύλου για επαγγελματίες και ιδιώτες
halepis.gr

Συμπληρώστε την ειδική online φόρμα με τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά που θέλετε και στείλτε μας τη παραγγελία σας online χωρίς κόπο.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αναλυτική οικονομική μας προσφορά άμεσα και χωρίς καμία υποχρέωση από τη μεριά σας.

Δείτε τη φόρμα

Ακατέργαστη Ξυλεία

Η εταιρία μας θέλοντας να διατηρήσει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου την φυσική ομορφιά της ακατέργαστης ξυλείας, σας προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε ξύλινη παραδοσιακή κατασκευή αλλά ταυτόχρονα και για σύγχρονες κατασκευές που συνδυάζουν  το φυσικό ξύλο με το μέταλλο προσθέτοντας μια νότα απαράμιλλής αισθητικής στον χώρο σας.

 

Ακατέργαστη Ξυλεία

Δημιουργήστε  στον εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας κατασκευές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές ξύλινες πλάκες κρητικού κυπαρισσιού, ελληνικής καρυδιάς και πεύκου δίνοντας μια ζεστασιά στον χώρο σας που μόνο το φυσικό ξύλο μπορεί να σας προσφέρει.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το μέγεθος, το σχήμα και το υλικό για το καπάκι του τραπεζιού που επιθυμείτε καθώς επίσης και ολοκληρωμένο τραπέζι με πόδια.Τα ποδια θα μπορουν να ειναι μεταλικά ή ξύλινα σε οτι σχεδιο θέλετε, μπορείτε επίσης να μας στείλετε φωτογραφιές με αυτο που θελετε να φτιαξετε και εμεις θα επικοινωνήσουμε αμεσα μαζι σας για το κοστολόγιο καθως και την ασφαλή μεταφορά του στον χωρο σας.

Παρακάτω θα δείτε κάποια δείγματα της δουλειάς μας. Λόγω της φυσικότητας και μοναδικότητας του ξύλου, το κάθε καπάκι είναι ξεχωριστό.

 

 

ΚΑΠΑΚΙ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΔΡΥΣ  

ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΕΛΑΤΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΑΛΑΙΩΣΗ  

ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΕΛΑΤΟ ΜΕ ΤΕΧΤΙΤΗ ΠΑΛΑΙΩΣΗ  ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΕΛΑΤΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΗ

ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΕΛΑΤΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΑΛΑΙΩΣΗ- ΛΕΥΚΟ ΞΕΒΑΜΕΝΟ - ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΠΟΔΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΙ ΡΟΤΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΛΑΤΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΑΛΑΙΩΣΗ  ΤΡΑΠΕΖΙ ΡΟΤΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΛΑΤΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΑΛΑΙΩΣΗ