ΞΥΛΕΙΑ ΧΑΛΕΠΗΣ - Προϊόντα ξύλου για επαγγελματίες και ιδιώτες
halepis.gr
      
      

Συμπληρώστε την ειδική online φόρμα με τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά που θέλετε και στείλτε μας τη παραγγελία σας online χωρίς κόπο.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αναλυτική οικονομική μας προσφορά άμεσα και χωρίς καμία υποχρέωση από τη μεριά σας.

Δείτε τη φόρμα

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία Χαλεπης ιδρύθηκε απο τον Γεώργιο Συμεών Χαλεπή το 1970 στην Ιεράπετρα με σκοπό την εμπορία ξυλείας. Για 20 χρονιά η εταιρεία  συνέχισε τις εισαγωγές ξυλείας, με κύριο προϊόν εμπορίας  την ξυλεία θερμοκηπίου και με έδρα την ιδιοκτήτη αποθήκη της στο κέντρο της Ιεράπετρας επιώ της οδού Κύπρου.

Το 1990 ανέλαβε η δεύτερη γενιά συστήνοντας την εταιρεία Σ.ΧΑΛΕΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και μεταφέροντας τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης σε ιδιοκτήτες αποθήκες στο 3 χλμ Ιεράπετρας - Γρα λυγιας. Για τα επόμενα χρονιά η εταιρεία επεκτείνει την εμπορία ξυλείας και σε αλλά είδη όπως η βιομηχανική ξυλεία απευθυνόμενη και σε επαγγελματίες επιπλοποιούς της Ιεράπετρας.

Το 1995, κάνει τα πρώτα της βήματα στην επεξεργασία ξύλου καθώς επένδυσε σε μηχανήματα κατεργασίας προχωρώντας στον τεμαχισμό μελαμίνης και ξύλων θερμοκηπίου, εξυπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο τους επιπλοποιούς και εργολάβους της περιοχής.

Το 2004 η εταιρεία με στόχο την καλύτερη ενημέρωση για τις νέες τάσεις στα υλικά του ξύλου ανακαίνισε τις εγκαταστάσεις της δημιουργώντας μια έκθεση 200 τετραγωνικών μέτρων και αναδεικνύοντας τα υλικά επιπλοποιίας, εξοπλισμού κουζίνας και ντουλάπας.

Το 2008, η εταιρεία ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσσει της αγοράς προσφέρει εργασίες υψηλής ποιότητας με μηχανήματα κοπής και συγκόλλησής προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας. Παραδίνουμε στον επαγγελματία και στον ερασιτέχνη βιομηχανικά προϊόντα ξύλου όπως μελαμίνες, MDF, κόντρα πλακέ θαλάσσης, κομμένα στα μέτρα και τις διαστάσεις που επιθυμείτε και συγκολλούμε ταινία PVC  για να παραλάβετε έτοιμα πορτάκια για την κουζίνα και την ντουλάπα σας.

Επιπλέον η εταιρεία  έχοντας ως βάση  την αγάπη για την φυσική ομορφιά που προσφέρει το ξύλο στην ακατέργαστη  μορφή του εμπορεύεται πλάκες από φυσικό κυπαρίσσι, πεύκο και καρυδιά δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε οποίον έχει το μεράκι να επεξεργαστεί το ξύλο και να δημιουργήσει πρωτότυπες ξύλινες  και παραδοσιακές κατασκευές.

Η εταιρεία Σ.ΧΑΛΕΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. 45 χρόνια μετά έχοντας στο δυναμικό της ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία, πείρα και αγάπη για το ξύλο και με νέο αίμα τρίτης γενιάς που επιθυμεί να  ακολουθήσει την οικογενειακή  παράδοση  έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και έχει ως μοναδικό της στόχο να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πελάτες της με αρίστη ποιότητα προϊόντων, στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς και πάνω απ’ολα να μάθει σε νέους ανθρώπους την αξία του ξύλου στη ζωή μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει μέσα μεταφοράς με τα οποία εκτελεί δρομολόγια σε όλη την τοπική αγορά του Λασιθίου Κρήτης.